PEN DRIVE ADATA 32GB C906 BLACK

34,00 lei

PEN DRIVE ADATA 32GB C906 BLACK

Stoc epuizat

USB Flash Drive ADATA Classic Series C906
C906 este nou stick flash ADATA, păstrând acelasi aspect clasic al predecesorului său. Disponibil în alb si negru, C906 surprinde esenta designului modern si prezintă un stil general de minimalism cu o notă de farmec urban, făcându-l nu numai un dispozitiv practic de depozitare, ci si un accesoriu la modă care vorbeste despre individualitatea ta.

Design în elegantă
Cu o greutate de doar 9 grame si cu o lungime de doar 5,8 cm, C906 este un dispozitiv de stocare USB extrem de compact care oferă o portabilitate usoară a tuturor datelor dvs. Proiectat cu colturi rotunjite si un finisaj lucios, care îi conferă aspectul atrăgător, ADATA C906 oferă, de asemenea, un design la îndemână la capacul  din spatele dispozitivului, pentru a preveni pierderea capacului.

Spatiu pentru tot!
Cu capacităti cuprinse între 4GB si 32GB, C906 este creat pentru a se potrivi nevoilor tuturor. Capacitatea sa de a stoca muzică, fotografii, media si chiar fisiere personale, precum si capacitatea de a le transporta si transfera prin interfata USB 2.0 de mare viteză fac din această unitate flash un lucru indispensabil.

Tip

Producator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PEN DRIVE ADATA 32GB C906 BLACK”