Personalizare pixuri

PERSONALIZARE PIXURI

Branding de calitate la pret redus

PERSONALIZARE PIXURI

Din categoria obiectelor promotionale, pixurile personalizate sunt cele mai frecvent utilizate de companii in campaniile de marketing sau fidelizare a clientilor deoarece ele reprezinta un mod eficient de promovare a brandului. Pixurile personalizate sunt intotdeauna utile, sunt usor de distribuit avand dimensiuni reduse si au pret relativ scazut cu o perioada de utilizare indelungata.

Pixurile personalizate isi gasesc utilitatea in orice birou acestea punand la propriu brandul companiei dumneavoastra in mana colaboratorilor reamintindu-le acestora despre imaginea si produsele companiei pe care o reprezentati.
Popularitatea pixurilor personalizate este confirmata si de numarul foarte mare de producatori de astfel de instrumente de scris iar de aici rezulta o multitudine de modele de pixuri: din plastic sau metalice, elegante, vesele sau sobre, pixuri uni sau multicolore, forme variate, etc astfel incat sa se potriveasca perfect cu mesajul campaniei de marketing.

Comparate cu alte obiecte promotionale pixurile sunt foarte usor de distribut. De distribuirea pixurilor se poate ocupa chiar echipa de vanzari, un pix personalizat poate fi adaugat cu usurinta intr-o mapa de prezentare impreuna cu o carte de vizita si brosura companiei. Exista posibilitatea ca brosura sau cartea sa vizita sa fie pierdute sau chiar aruncate, dar pixul personalizat cu sigla companiei isi va gasi un loc pe biroul colaboratului aducand-i acestuia aminte de fiecare data despre compania dvs si discutia avuta.

PRETURI PERSONALIZARE PIXURI

Intrucat oferta de pixuri personalizate cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau numarul de pixuri personalizate de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea pixurilor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si numarul pixurilor personalizate dorite va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.