Calendare

CALENDARE PERSONALIZATE

Promovare.... inteligenta

CALENDARE PERSONALIZATE

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor. Pentru realizarea calendarului puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs. Calendarele pot fi: calendare de birou, calendare de perete sau planner anual de perete.

Copy Center Roman ofera serviciul de print calendare personalizate celor ce doresc sa isi promoveze compania sau evenimentele prin intermediul acestor produse foarte populare. In functie de cantitate si specificatiile tehnice calendare sunt tiparite pe tipar digital, astfel avand pregatite oferte de pret pentru toate bugetele.

Calendarele personalizate pot fi realizate cu o singura pagina care include toate lunile anului, cu 12 pagini, pe fiecare pagina fiind afisata o luna, sau cu 6 pagini, pe fiecare pagina fiind afisate cate 2 luni.

PRETURI CALENDARE PERSONALIZATE

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau cantitatea de calendare dorita, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Calendarele personalizate se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de calendare personalizate va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.

GRAVURA
LASER