Etichete si stickere

ETICHETE SI STICKERE

Simple sau complexe

ETICHETE SI STICKERE

Copy Center Roman printeaza etichete autocolante si stickere in coala sau rola pe hartie, vinyl sau PVC astfel incat putem gasi solutia potrivita pentru orice aplicatie. Tiparim etichete autocolante in coala si apoi taiate la dimensiunea dorita, etichete pretaiate, autocolante in rola format mare, etichete transparente, etichete pe hartie, vinyl sau PVC.

Etichete in coala – sunt tiparite pe hartie autocolanta cretata cu finisaj semigloss. Beneficiaza de adeziv permanent acrilic pe baza de dispersie si pot fi aplicate cu succes pe o mare varietate de materiale cum ar fi hartie, sticla, otel, PVC, etc. Finisarea se face prin taiere la dimensiunea finita la ghilorina.

Etichete pretaiate – sunt disponibile intr-o gama larga de modele si forme fiind potrivite pentru diverse aplicatii printre care etichete cu adrese pentru mailing, coduri de bare, etichete pentru pret, etc. Formatul maxim este A4, se printeaza digital alb-negru sau color, adezivul este acrilic, in timp ce hartia autocolanta are gramaj de 70 g/mp.

PRETURI ETICHETE SI STICKERE

Copy Center Roman realizeaza o gama foarte variata de etichete si autocolante, ce acopera un spectru foarte larg de aplicatii. Deoarece specificatiile tehnice pentru acestea sunt foarte variate, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de tipul de etichete sau stickere de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Etichetele si stickerele se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de etichete sau stickere, va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.