Bannere Rollup

BANNERE ROLL-UP

Design compact, greutate redusa si portabilitate sporita

BANNERE ROLL-UP

Bannerele roll-up sunt caracterizate printr-un design compact, greutate redusa de aprox. 2-4 kg, portabilitate sporita si montaj rapid la fata locului. In acelasi timp acestea sunt o modalitate eficienta de a va prezenta mesajul publicului larg, dispunand de o suprafata generoasa de expunere. Un alt mare avantaj il reprezinta pretul redus. Acestea sunt motivele pentru care un roll-up banner este ideal pentru expunere la diverse evenimente, sali de conferinta, campanii de sampling, standuri expozitionale, magazine si puncte de vanzare, etc.

Dorim sa depasim asteptarile clientilor prin furnizarea de servicii de tipar digital si productie publicitara de cea mai buna calitate. Astfel facem tot posibilul sa ne surprindem placut clientii prin tot ceea ce facem.
Experienta Deoarece am avut ocazia sa furnizam mii de bannere rollup suntem indreptatiti sa credem ca putem gasi solutia optima la solicitarea dvs.
Echipamente performante de ultima generatie Tot experienta ne-a invatat ca un lucru de calitate se face doar cu echipamente de calitate, asa ca pentru print banner rollup folosim echipamente performante de ultima generatie.
Consiliere gratuita si verificare fisier Inainte sa intre in productie fiecare comanda de banner rollup este verificata si optimizata astfel incat sa corespunda cerintelor tehnice. Te contactam in cazul in care constatam probleme ce necesita interventia sau aprobarea ta.

PRETURI BANNERE ROLL-UP

Pretul unui banner roll-up cu dimensiunea 85×200 cm este de 240 lei. In acest pret este inclus bannerul si sistemul de prindere.

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

DESIGN PERSONALIZAT

Realizabile in orice dimensiune, inscriptionate pe o parte sau ambele parti, folosind un design atractiv si imagini la o rezolutie mare.
null

EXPUNERE DE DURATA

Bannerele sunt o soluţie de promovare care are ca scop expunerea informaţiilor pe suprafeţe foarte mari, cu o vizibilitate marita.
null

ECONOMIC SI RAPID

Aveti un timp limitat pentru a va promova afacerea sau evenimentul? Putem realiza orice banner publicitar, in cel mult 24 de ore.