Cocarde personalizate

COCARDE PERSONALIZATE

Promovare inteligenta

COCARDE PERSONALIZATE

Create special pentru evenimente si ocazii exceptionale, cocardele personalizate sunt embleme distinctive, executate la comanda din materiale textile.

Cocardele pot fi combinatii deosebite intre insigne si panglici textile colorate.

Personalizate special la dorinta clientului, ele pot fi individualizate si afisate cu mandrie la orice tip de eveniment, sarbatoare, petreceri, in licee, scoli si gradinite sau alte institutii.

Cocardele si rosetele textile personalizate realizate de noi sunt disponibile in mod curent in urmatoarele variante:

Cocarde monocrome in culorile: rosu , albastru, galben, alb, verde inchis, verde mediu,  grena, bleumarin, roz etc.

Cocarde bicolore se realizeaza prin combinatia a 2 panglici textile de culori diferite:  rosu , albastru, galben, alb, verde inchis, verde mediu,  grena, bleumarin, roz etc.

Cocarde tricolor – realizate din panglica tricolora (rosu, galben si albastru) sunt purtate cu mandrie de romani, de Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie  sau cu ocazia altor sarbatori cand tricolorul este celebrat.

Copy Center Roman realizeaza cocarde personalizate cu autocolant printat, placuta gravata, insigna ambutisata sau eticheta, varianta cea mai economica si frecvent utilizata pentru personalizare fiind autocolantul printat.

PRETURI COCARDE PERSONALIZATE

Intrucat oferta de cocarde personalizate cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau numarul de insigne personalizate de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea insignelor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si numarul insignelor personalizate dorite va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.