Tipar digital

TIPAR DIGITAL

Lucrari complexe, efectuate rapid si profesional.

TIPAR DIGITAL

Copy Center Roman va pune la dispozitie servicii de tipar digital color si alb-negru pe o gama variata de hartii si cartoane cu grosimi cuprinse intre 90-300 g/mp (dublu cretat lucios DCL, dublu cretat mat DCM sau offset) si format maxim 480×330 mm. Asiguram calitatea ridicata a tiparului folosind echipamente Konica-Minolta care in acelasi timp ofera si viteza in executie.

Principalul avantaj al tiparului digital este viteza in executie deoarece printul se realizeaza direct din computer, produsul finit putand fi gata in cateva minute, evitand astfel costurile cu filmele si placile tipografice. Un alt avantaj al tiparul digital il constituie tirajul variat: pot fi executate un singur exemplar, 50 exemplare sau cateva mii de exemplare.

Pe langa tipar va punem la dispozitie o gama larga de optiuni de finisare cum ar fi: plastifiere, legatorie cu spira sau brosare, biguire, faltuire, taiere la ghilotina.

Cu ajutorul tiparului digital putem realiza:

 

diverse documentatii prezentari profesionale
mape prezentare carti de vizita
brosuri cataloage
pliante calendare
felicitari bloc notes sau agende
coli cu antet cuburi de hartie
certificate de garantie grafice sugestive
declaratii de conformitate

PRETURI TIPAR DIGITAL

Cantitate Hartie 80 G
A4 A3
fata fata-verso fata fata-verso
1 – 50
51 – 100
Peste 101

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de volumul de imprimare de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Tiparirea digitala este realizata pe echipamente profesionale capabile sa redea o calitate exceptionala pe o gama larga de materiale.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de volumul de tiparire, va stam la dispozitie cu servicii de tipar digital de inalta calitate, realizate in timp record.