Realizare site prezentare, creare site web, webdesign

Realizam site-uri web de la concept si pana la implementare. Beneficiati de servicii web design bazate pe suport tehnic, garanție și mentenanță. Ne implicam activ in toate etapele necesare in crearea paginilor web și optimizare SEO. Folosim cele mai noi tehnologii apărute, astfel incat la final sa beneficiezi de un site perfect adaptat nevoilor tale dar si cerintelor pietei.

Creare site web

Cu totii am observat ca la ora actuala internetul reprezinta o parte importanta a vietii de zi cu zi, aducand schimbari majore modului in care oamenii interactioneaza sau isi gasesc informatiile necesare. Aceste schimbari au dus la o evolutie rapida a mediului virtual, a tehnologiilor folosite, si a modului in care sunt realizate site-urile web. La ora actuala, prezenta online este o cerinta de baza a oricarei afaceri, cerinta pe care noi, o putem indeplini.

Solutii web personalizate

De la analiza, concepere, experiența utilizatorului, editare și productie, pana la dezvoltare și continua optimizare, cream produse valoroase în online, realizam un design pliat pe experiențele utilizatorilor. Incercam sa gasim solutii optime pentru orice cerinta, si… chiar reusim.

tehnologii web
redesign

Redesign site existent

Site-ul tau merita un un nou design, care sa fie atat pe placul tau cat si al potentialilor clienti.

Creare interfata noua pentru site-uri mai vechi

Daca siteul dumneavoastra este invechit si nu mai atrage vizitatori, daca aveti o tema grafica invechita sau diferite probleme grafice sau de cod pe site, atunci este cazul sa va ganditi la un redesign web de la zero. Trebuie sa stii ca, mai nou, siteul trebuie sa fie facut si pentru aplicatii mobile (responsive). Daca siteul nu e optimizat pentru mobile, va fi defavorizat de Google (pozitii mai slabe in cautarea organica si chiar si pe cea platita).