Planner perete

PLANNERE PERETE

Promovare.... inteligenta

PLANNER ANUAL DE PERETE PERSONALIZAT

Plannerul anual de perete este un calendar in care toate cele 12 luni sunt incadrate pe o singura coala de dimensiuni mari. Este folosit pentru organizarea evenimentelor interne sau externe, de obicei lunile calendaristice fiind incadrate pe coloane ce contin mai multe celule, numarul de celule din fiecare coloana fiind egal cu numarul de zile din luna respectiva. Celulele sunt suficient de mari astfel incat sa permita notarea cu pixul sau markerul al evenimentelor din ziua respectiva.

Alaturi de calendare si agende personalizate, plannerele fac parte din categoria materialelor publicitare de sfarsit de an. Poti oferi un planner personalizat cu imaginea firmei tale colaboratorilor si partenerilor. Pe langa aspectul publicitar, este de remarcat si caracterul practic al unui planner anual. Plannerele sunt folosite pe scara larga in multe companii pentru organizarea si planificarea activitatii pe parcursul unui an, motiv pentru care, in anumite situatii, acestea pot reprezenta cadoul ideal.

Copy Center Roman ofera serviciul de print planner anual de perete in orice dimensiune pe hartie cretata, polipropilena sau vinyl. Cel mai des intalnite dimensiuni sunt 50×70 cm, 70×100 cm, 100×140 cm, A1 sau A0.

PRETURI PLANNERE PERETE

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau cantitatea de plannere, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Plannerele de perete se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de plannere de perete va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.