Personalizari caiete mecanice

PERSONALIZARE CAIETE MECANICE SI BIBLIORAFTURI

Branding de calitate la pret redus

PERSONALIZARE CAIETE MECANICE SI BORDEROURI

Caietele mecanice si bibliorafturile sunt dosare cu coperti rigide si mecanism retractabil pentru prinderea documentelor. Mecanismul permite adaugarea sau scoaterea cu usurinta a documentelor.

In functie de domeniul de activitate caietele mecanice si bibliorafturile pot fi utilizate in scopuri multiple: liste de preturi, catalog de produse, materiale publicitare, cursuri de dezvoltare personala, meniuri pentru restaurante sau cafenele, etc.

Bibliorafturile si caietele mecanice fac parte din categoria produselor de papetarie ce sunt utilizate intens in orice birou. Totusi, o data ce le personalizati acestea se pot transforma in instrumente puternice de marketing ce pot promova cu succes imaginea companiei atunci cand le inmanati colaboratorilor.

Personalizarea caietelor mecanice si bibliorafturilor presupune tiparirea copertilor atat la exterior cat si a copertilor interioare. Solutia tehnica pentru productia si personalizara caietelor mecanice este aleasa in functie de cerintele si nevoiele dumneavoastra.

La fel ca si coperta unei mape de prezentare, designul caietului mecanic trebuie sa trezeasca interesul privitorului asupra continutului sau materialelor din interior. In elaborarea designului trebuie sa tineti cont de manualul de identitate vizuala deci sa folositi acealeasi elemente grafice ca si in alte materiale de marketing. Printre elementele care nu ar trebui sa lipseasca amintim: titlu principal, logo companie, date contact si alte elemente particulare ale proiectului.

PRETURI PERSONALIZARE CAIETE MECANICE SI BIBLIORAFTURI

Intrucat oferta de caiete mecanice si bibliorafturi cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul si designul caietelor mecanice sau al bibliorafturilor de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea caietelor mecanice sau al bibliorafturilor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si modelul caietelor mecanice sau al bibliorafturilor va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.

GRAVURA
LASER