Inscriptionare CD/DVD

INSCRIPTIONARE CD/DVD

Pastreaza-ti datele in siguranta

INSCRIPTIONARE CD/DVD

Copy Center Roman ofera clientilor sai serviciile de imprimare, inscriptionare si multiplicare a mediilor de stocare profesionale, CD-uri si DVD-uri.
Daca doriti sa va pastrati datele sau amintirile in siguranta, le puteti transfera pe un mediu de stocare (CD sau DVD), eliberand astfel spatiu pe calculator sau laptop. Informatiile de pe CD-uri sau DVD-uri pot fi accesate oricand pe orice alta unitate dotata cu un CD/DVD reader.

Folosim echipamente si software dedicat pentru inscriptionarea CD-urilor sau DVD-urilor. Datorita soft-ului si echipamentelor utilizate, datele vor fi verificate automat dupa inscriptionare, asigurandu-ne astfel ca nu exista pierderi sau erori.

PRETURI INSCRIPTIONARE CD/DVD

Tip media stocare Pret / bucata
CD/DVD 4GB 5
DVD 8GB 10

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de CD-uri sau DVD-uri de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Inscriptionarea CD-urilor si DVD-urilor se realizeaza folosind echipamente si software dedicate pentru aceasta operatiune.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de CD-uri si DVD-uri va stam la dispozitie cu servicii de inscriptionare, realizate in timp record.