Personalizare cani

PERSONALIZARE CANI

Branding de calitate sau cadoul perfect

PERSONALIZARE CANI

O cana personalizata reprezinta o modalitate foarte eficienta de promovare pentru compania dumneavoastra, sau, un cadou deosebit pentru cei dragi.

Este demonstrat ca o persoana pastreaza o cana personalizata mai mult de un an de la primirea ei si, cu cat este pastrata mai mult timp, cu atat creste impactul pe care aceasta il are asupra primitorului si persoanelor din jurul lui.

Copy Center Roman realizeaza la comanda cani personalizate, avand in permanenta un stoc suficient cu o gama variata de modele.

Canile personalizate se realizeaza folosind tehnologii moderne precum print-ul UV sau gravura laser. Ambele procedee garanteaza o calitate deosebita a imaginii sau modelului imprimat sau gravat pe cana.

PRETURI PERSONALIZARE CANI

Intrucat oferta de cani personalizate cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul si designul canii personalizate de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea canilor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si modelul canii dorite va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.