Carti

PRINTARE CARTI

Tiraje mici sau mijlocii

PRINTARE CARTI

Copy Center Roman ofera serviciul de print carte celor ce doresc sa publice carti in tiraje mici si mijlocii: edituri, companii sau persoane fizice. Pretul unei carti variaza in functie de tiraj (numarul de exemplare), format (dimensiunea finita a cartii), numar de pagini, tipul de hartie ales atat pentru coperta cat si pentru interior si optiunile de finisare.

Acest tip de publicatii este apreciat pentru informatiile pe care autorul le ofera in paginile cartii dar, la fel de important este si aspectul estetic si tactil al produslui finit. Puteti opta pentru interior tiparit alb-negru sau color, cu poze si grafice sugestive pe hartie offset cu o grosime de 70-80g/mp sau hartie dublu cretata mata sau lucioasa, la care se adauga coperta din carton cu grosime 300-350 g/mp.

Printul cartilor este realizat pe hartie de calitate cu o grosime de 70-115 g/mp, copertile fiind tiparite pe carton cu grosimi intre 200-350 g/mp. Dupa printare, cartile sunt finisate cu atentie deosebita la detalii: taiere precisa, legare prin brosare, plastifierea optionala a copertilor.

PRETURI PRINT CARTI

Intrucat specificatiile tehnice pentru carti sunt foarte variate (numar de pagini, dimensiuni, tip hartie, etc.), la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau cantitatea de carti dorita, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Printul cartilor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de carti va stam la dispozitie cu servicii de printare, taiere si brosare, realizate in timp record.