Cub hartie personalizat

CUB HARTIE PERSONALIZAT

Promovare.... inteligenta

CUB HARTIE PERSONALIZAT

Cubul de hartie este prezent pe orice birou, intotdeauna la indemana pentru notitele de zi cu zi, pentru retinerea de informatii care vin in mod rapid – numere de telefon, nume de persoane, preturi, etc. Va oferim posibilitatea sa oferiti colaboratorilor cuburi de hartie personalizate, astfel acestia au mereu la indemana logo-ul si datele de contact ale companiei tale.

Un cub de hartie personalizat reprezinta un “teanc” de hartie cu 450 file cu dimensiunea 9×9 cm asezate intr-un suport de plastic, avand paginile personalizate cu logo, date de contact sau orice alte informatii.

Cuburile de hartie personalizate sunt tiparite folosind echipamente profesionale, pe hartie de 80 g/mp, taierea acestora realizandu-se cu o ghilotina electronica, ceea ce asigura o taiere cu margini perfecte.

PRETURI CUB HARTIE PERSONALIZAT

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de cantitatea de cuburi de hartie personalizate, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Cuburile de hartie personalizate se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul sau modelul de cuburi de hartie personalizate va stam la dispozitie cu servicii de printare, realizate in timp record.