Personalizare memorii USB

PERSONALIZARE MEMORII USB

Branding de calitate la pret redus

MEMORII USB PERSONALIZATE / STICK-URI USB PERSONALIZATE

Din categoria obiectelor promotionale, stick-urile USB personalizate (memorii USB personalizate) sunt si ele frecvent utilizate de companii in campaniile de marketing sau fidelizare a clientilor deoarece ele reprezinta un mod eficient de promovare a brandului. Memoriile USB personalizate sunt intotdeauna utile, sunt usor de distribuit avand dimensiuni reduse si au o perioada de utilizare indelungata.

Stick-urile USB personalizate isi gasesc utilitatea in orice birou acestea punand la propriu brandul companiei dumneavoastra in mana colaboratorilor reamintindu-le acestora despre imaginea si produsele companiei pe care o reprezentati.

Ca si pixurile personalizate, stick-urile USB personalizate sunt foarte usor de distribut de catre echipa de vanzari acestea gasindu-si mereu un loc pe biroul colaboratului aducand-i acestuia aminte de fiecare data despre compania dvs si discutia avuta.

Memoriile USB pot fi personalizate folosind tehnologie cu print digital UV sau prin gravare laser.

Memorii USB personalizate cu print digital UV

Marele avantaj al acestei tehnologii este posibilitatea de personalizare full-color, fara limita de nuante de culoare; acest lucru inseamna ca poti da frau liber imaginatiei deoarece putem imprima pe stick-ul USB orice imagine, indiferent de complexitatea acesteia. Folosind aceasta metoda putem personaliza atat USB-uri din plastic cat si din metal. Pentru ca aceasta tehnologie nu necesita filme tipografice sau matrite, pot fi personalizate stick-uri USB imediat de la primirea designului.

Memorii USB personalizate prin gravare laser

In general, prin gravare sunt personalizate stick-uri USB din metal sau lemn; nu se recomanda personalizarea USB-urilor din plastic prin aceasta metota. Gravarea este un procedeu de personalizare permanent.

PRETURI PERSONALIZARE STICK-URI USB

Intrucat oferta de stick-uri USB cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau numarul de memorii USB personalizate de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea stick-urilor USB se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si numarul stick-urilor USB personalizate dorite va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.

GRAVURA
LASER