Flyere / fluturasi

FLYERE / FLUTURASI PROMOTIONALI

Marketing simplu si ieftin

FLYERE / FLUTURASI PROMOTIONALI

Promovarea cu flyere sau fluturasi este modalitatea cea mai ieftina, simpla si des intalnita. Principalul avantaj il reprezinta pretul scazut care este mult mai mic decat in cazul altor materiale promotionale. Pretul redus al flyerelor sau fluturasilor se datoreaza in primul rand dimensiunilor reduse.

La fel ca si in cazul pliantelor, flyerele trebuie sa contina doar informatiile necesare livrarii mesajului dorit: logo, date contact si detalii despre campania in derulare. Pentru flyere sau fluturasi puteti alege hartie intre 90-200 g/mp si diverse formate desi cele mai des intalnite sunt A6, A5 si 1/3 A4.

Copy Center Roman realizeaza flyere si fluturasi folosind echipamente de print digital profesionale, pe hartie mata sau lucioasa cu grosimi intre 90-200 g/mp. Taierea este realizata cu ghilotina electrica ceea ce asigura acuratete si precizie. Ca si dimensiuni, puteti alege formate A5, A6, 1/3 A4 sau orice format corespunde cerintelor sau campaniei dumneavoastra. De asemeni puteti opta pentru plstifiere mata sau lucioasa.

PRETURI FLYERE SI FLUTURASI PRMOTIONALI

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de flyere sau fluturasi de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Flyerele si fluturasii se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de flyere sau fluturasi, va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.