Gravura laser

GRAVURA LASER

Branding de calitate la pret redus

GRAVURA LASER

GRAVURA LASER este o procedura speciala de inscriptionare a obiectelor din metalex, lemn, silicon, plastic realizata cu ajutorul laserului. Prin gravura laser se pot aplica si logouri cu marime foarte mica.

Procedura de inscriptionare prin gravura laser poate fi deosebit de complexa si delicata, oferind durabilitate in timp si acurateţe lucrarilor. Produce o imagine permanenta, extrem de detaliata si fina, cu o rezolutie de pana la 1200 dots per inch. Aceasta rezolutie devine extrem de importanta atunci cand ne referim la fotogravura, reprezentarea detaliilor fine, gravura pe sticla, pe materiale nobile, sau intr-unul dintre cele mai dure materiale, granitul.

Putem personaliza o gama larga de materiale si produse cu branding personalizat si mesaje personale. Gravarea cu laser este o modalitate rapida si versatila de a infrumuseta cadourile, de a marca piese industriale și de a imprima opere de arta complexe. Procedura de precizie modifica subtil suprafata produsului, rezultand un finisaj luxos si elegant.

PRETURI GRAVURA LASER

null

LUCRARI COMPLEXE

Putem grava si personaliza o multitudine de produse existente, cadouri si materii prime pe care le furnizați cu un logo, text sau imagine.
null

IMPRESIE DE DURATA

Gravarea cu laser este o modalitate extrem de precisa, detaliata si permanenta de a imprima aproape orice articol, creand o impresie de durata.
null

ECONOMIC SI RAPID

Aveti un timp limitat pentru a gasi ceva special? Va putem transforma aproape orice articol in suveniruri personalizate, in cel mult 24 de ore.