Plicuri personalizate

PLICURI PERSONALIZATE

Promovare.... inteligenta

PLICURI PERSONALIZATE

Pentru ca plicurile sunt primele care intra in contact cu clientii sau colaboratorii dumneavoastra, acestea trebuie sa indemne destinatarul sa citeasca continutul, printr-o personalizare de calitate, care sa puna in valoare imaginea companiei pe care o reprezentati. Prin personalizare de calitate intelegem design conform indentitatii corporative din care sa nu lipseasca logo-ul si print profesional de calitate.

Plicurile personalizate confera incredere si identitate si sunt foarte utile in crearea unei imagini profesioniste. Un alt avantaj al plicurilor personalizate il reprezinta faptul ca plicul dvs. se va evidentia si va fi usor de identificat fata de restul corespondentei.

Puteti folosi plicuri personalizate pentru corespondenta in general, direct mailing, trimiterea de facturi sau contracte, expediere de invitatii sau felicitari, etc.

Cele mai solicitate plicuri personalizare sunt format DL. Acestea au dimensiunea de 110x220mm si in general se folosesc pentru a trimite documente din format A4 pliate in 3, cum ar fi facturi sau diverse oferte si promotii.

Plicurile C4 au dimensiunea 229×324 mm si sunt folosite pentru a trimite documente in format A4, cum ar fi contracte sau alte documente ce nu trebuie indoite. Ele pot fi folosite si pentru a trimite diverse brosuri, cataloage, oferte promotionale. In plicurile C4 puteti introduce documente de format A4 sau A3 indoite.

Plicurile C5 au dimensiunea 162×229 mm pentru corespontenda in format A5. Puteti introduce si documente in format A4 indoite o data sau A3 indoite de doua ori. Acestea mai sunt folosite si pentru a trimite felicitari sau invitatii.

Plicurile C6 au dimensiunea 114×162 mm si sunt destinate documentelor in format A6, A5 indoite o data sau A4 indoite de 2 ori. Datorita dimensiunilor reduse, le puteti folosi si pentru trimiterea diverselor invitatii sau felicitari.

PRETURI PLICURI PERSONALIZATE

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau cantitatea de plicuri personalizate, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Plicurile personalizate se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul sau modelul de plicuri personalizate va stam la dispozitie cu servicii de printare, realizate in timp record.