Bannere personalizate

BANNERE PERSONALIZATE

Bannere pentru publicitate indoor sau outdoor

BANNERE PERSONALIZATE

Bannerele sunt o soluţie de promovare care are ca scop de a expune informaţii pe suprafeţe foarte mari.
Copy Center Roman realizează bannere cu un design atractiv şi expunerea imaginilor pe bannere la o calitate înaltă (rezoluţie mare).

Bannere-le sunt folosite de obicei pentru publicitate indoor sau outdoor, dar nu numai. Realizabile in orice dimensiune pot fi inscriptionate pe o parte sau pe ambele parti, pot fi decorate cu autocolant special, printat sau pe orice alta culoare.
Grosimea materialului de banner se recomanda in functie de locul in care se afisează (ex. Bannere stradale – intre stalpi, bannere pe cladiri sau afisare indoor – in cladiri).

Producem si imprimam bannere publicitare stradale ce pot fi afisate in exteriorul cladirilor, spatiilor comerciale sau in zone de impact:
– bannere publicitare imprimate pe 1 sau 2 fete – frontlit, backlit sau blockout si mesh-uri outdoor pentru evenimente sau panotaje outdoor (panouri stradale),
– postere si afise publicitare pentru outdoor – din materiale textile sau flexibile

PRETURI BANNERE PERSONALIZATE

Preturile bannerelor personalizate pentru interior sau exterior incep de la 49 lei/m2.
Pretul unei capse de prindere este de 2 lei.

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

DESIGN PERSONALIZAT

Realizabile in orice dimensiune, inscriptionate pe o parte sau ambele parti, folosind un design atractiv si imagini la o rezolutie mare.
null

EXPUNERE DE DURATA

Bannerele sunt o soluţie de promovare care are ca scop expunerea informaţiilor pe suprafeţe foarte mari, cu o vizibilitate marita.
null

ECONOMIC SI RAPID

Aveti un timp limitat pentru a va promova afacerea sau evenimentul? Putem realiza orice banner publicitar, in cel mult 24 de ore.