Printare CD/DVD

PRINTARE CD/DVD

CD-uri si DVD-uri personalizate

PRINTARE CD/DVD

Copy Center Roman ofera clientilor sai serviciile de imprimare, inscriptionare si multiplicare a mediilor de stocare profesionale, CD-uri si DVD-uri.
Serviciul de print CD sau print DVD se refera la personalizarea suprafetei unui cd sau dvd cu grafica oferita de client. Apeland la servicii de imprimare CD puteti sa personalizati mediile de stocare utilizate in comunicarea cu publicurile tinta.
Odata personalizate, CD-urile si DVD-urile ofera multiple avantaje, fiind un instrument eficient de promovare. Datorita capacitatii mari de stocare, aceste materiale pot include o gama variata de informatii, de la simple texte, fotografii, cataloage de produse, si pana la prezentari multimedia.

Cd-urile si dvd-urile sunt imprimate la o rezolutie de 4800 dpi. Utilajele folosite in personalizarea cd-urilor si dvd-urilor sunt calibrate periodic.
Echipamentele profesionale utilizate permit imprimarea CD-urilor si DVD-urilor la calitate fotografica. Astfel, imprimarea se face pe utilaje profesionale, direct pe suprafata DVD-ului sau CD-ului, utilizand tehnologii inkjet si UV.

PRETURI PRINTARE CD/DVD

Tip media stocare Pret / bucata
CD/DVD 4GB 7
DVD 8GB 7

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de CD-uri sau DVD-uri de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Printarea CD-urilor si DVD-urilor se realizeaza folosind echipamente si software dedicate pentru aceasta operatiune.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de CD-uri si DVD-uri va stam la dispozitie cu servicii de printare, realizate in timp record.