Mape prezentare

MAPE PREZENTARE

Eficienta si eleganta

MAPE PREZENTARE

Mapele reprezinta o modalitate eficienta si eleganta de inlocuire a dosarelor clasice din carton sau plastic. Totodata, impreuna cu documentele din mapa aveti posibilitatea sa dati clientului cartea de vizita sau un CD/DVD cu prezentarea virtuala a companiei dumneavoastra sau a produselor.
La fel ca si cartile de vizita, mapele de prezentare joaca un rol foarte important atunci cand va aflati in fata unui client sau al unui partener de afaceri, acestea reflectand profesionalismul companiei si calitatea produselor sau serviciilor oferite.

Copy Center Roman ofera servicii de printare mape prezentare folosind echipamente de productie tipar digital pe cartoane 300 g/mp mat sau 280 g/mp lucios. Mapele de prezentare au buzunar aplicat sau stantat, la cererea clientlui se pot realiza si fante pentru cartea de vizita sau pentru CD/DVD. De asemeni, clientii pot opta pentru plastifiere mata sau lucioasa care se poate realiza atat pe o fata cat si pe ambele fete.

PRETURI MAPE PREZENTARE

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de mape de prezentare de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Mapele de prezentare se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de mape de prezentare va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.