Insigne personalizate

INSIGNE PERSONALIZATE

Promovare inteligenta

INSIGNE PERSONALIZATE

Daca ai nevoie să oferi participanților un obiect mic care să le rămână drept amintire de la evenimentul pe care îl organizezi, insignele personalizate sunt una dintre cele mai bune optiuni. Nu numai ca ii vor aminti persoanei respective despre firma sau evenimentul tau, dar acestea vor deveni vizibile pentru toate persoanele cu care intra in contact cat timp o poarta.

Copy Center Roman realizeaza insigne pe suport metalic, imaginile insignei fiind imprimate pe hartie si protejate cu folie transparenta, ceea ce le ofera un aspect lucios, fiind totodata so rezistente la apa.

PRETURI INSIGNE PERSONALIZATE

Intrucat oferta de insigne personalizate cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau numarul de insigne personalizate de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea insignelor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si numarul insignelor personalizate dorite va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.