Ecusoane si legitimatii

ECUSOANE SI LEGITIMATII

Pentru companii sau evenimente

ECUSOANE SI LEGITIMATII

La ora actuala, aproape toate firmele utilizeaza ecusoane sau legitimatii in activitatea zilnica pentru identificarea personalului. In functie de necesitatile si dimensiunea organizatiei informatiile tiparite pe ecusoane sau legitimatii pot varia dar, in majoritatea cazurilor ele contin informatii personale cum ar fi nume si prenume, functie, poza detinatorului si logo-ul companiei.
De asemeni ecusoanele sau legitimatiile se pot utiliza si in cazul organizarii unor evenimente cum ar fi simpozioane, concursuri, traininguri, etc. In acest caz ecusoanele pot fi atat nominale cat si nenominale avand un rol organizatoric, impartind participantii pe categorii: organizatori, participanti, presa, securitate, etc.

Copy Center Roman realizeaza ecusoane si legitimatii folosind echipamente de print digital profesionale, pe carton cu grosime cuprinsa intre 150-350 g/mp. Taierea este realizata cu ghilotina electrica ceea ce asigura acuratete si precizie.

PRETURI ECUSOANE SI LEGITIMATII

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de ecusoane sau legitimatii de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Ecusoanele si legitimatiile se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de ecusoane sau legitimatii, va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.