Semn de carte

SEMNE DE CARTE

Promovare.... inteligenta

SEMNE DE CARTE

Nimanui nu ii plac cartile ce au pagini cu coltul indoit asa ca va oferim solutia: semn de carte. Acesta este un produs ieftin si familiar dar reprezinta si o motalitate de a va prmova produsele, serviciile sau chiar imaginea personala sau a companiei prin imprimarea semnului de carte cu informatii sau promotii.

Semnul de carte poate fi imprimat pe orice tip de hartie sau carton, poate avea dimensiuni clasice sau atipice sau poate fi decupat prin stantare pentru a obtine un contur special. Pentru a le creste rezistenta in timp puteti alege finisarea prin plastifiere mata sau lucioasa iar pentru un aspect unic lacuirea selectiva.

Designul si printarea unui semn de carte trebuie realizat cu mare atentie la detalii pentru ca cititorul sa il pastreze. Cromatica, dimensiunile, forma, textura hartiei trebuie sa fie in stransa legatura cu imaginea companiei si informatiile tiparite pe semnul de carte trebuie sa prezinte produse si servicii pe care compania le promoveaza la un moment dat.

PRETURI SEMNE DE CARTE

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de semne de carte de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Semnele de carte se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de semne de carte va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.