Print Alb-Negru

PRINT ALB-NEGRU

Lucrari complexe, efectuate rapid si profesional.

PRINT ALB-NEGRU

Indiferent de volumul de printare de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala. Fie ca aveti de printat 500 de pagini, 5000 de pagini, 50.000 de pagini sau chiar mai mult va stam la dispozitie cu servicii de printare alb-negru de inalta calitate, realizate in timp record.

Printarea alb-negru este realizata pe echipamente digitale profesionale capabile sa redea materiale de calitate exceptionala la rezolutii de 1200 dpi si viteze mari pentru operativitate.
Serviciile de printare alb-negru oferite de Copy Center Roman se bazeaza atat pe calitate cat si pe volum, reusind in acest fel sa oferim calitate excelenta la preturi avantajoase.
Documentele sunt printate dupa specificatiile clientului (o singura fata sau fata-verso, format A4, A3, etc.), la cerere putand fi finisate: indosariate, legate cu spirala, brosate, capsate, perforate, etc.

PRETURI PRINT ALB-NEGRU

Cantitate Hartie 80 G
A4 A3
fata fata-verso fata fata-verso
1 – 50 0.20 0.40 0.40 0.80
51 – 100 0.10 0.20 0.20 0.40
Peste 101 0.08 0.16 0.16 0.32

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

Cu serviciul de printare alb-negru puteti realiza:

diverse documentatii planse CAD
materiale si manuale pentru cursuri certificate de garantie
brosuri manuale utilizare
cataloage declaratii de conformitate
null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de volumul de printare de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Printarea alb-negru este realizata pe echipamente digitale profesionale capabile sa redea materiale de calitate exceptionala.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de pagini, va stam la dispozitie cu servicii de printare alb-negru de inalta calitate, realizate in timp record.