Lucrari diploma sau licenta

LUCRARI DIPLOMA SAU LICENTA

Listare si legare lucrari diploma sau licenta

LUCRARI DIPLOMA SAU LICENTA

Efortul si munca ta urmeaza sa se concretizeze si trebuie sa-ti prezinti lucrarea de diploma sau licenta tiparita si copertata. Si intelegem, iti doresti sa arate perfect. Copy Center Roman te poate ajuta sa ai una dintre cele mai frumoase lucrari de diploma sau licenta, tiparita si copertata la cele mai inalte standarde de calitate. Avem o gama larga de culori, disponibile pentru copertarea lucrarii de diploma sau licenta. Scrierea pe coperta se realizeaza in doua nuante, auriu si argintiu. Pentru un desing mai deosebit se poate aplica si sigla institutiei de invatamant. De asemeni putem realiza si buzunar pentru CD, atasat pe coperta din spate, daca se doreste si scrierea CD-ului.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniu, Copy Center Roman dispune de tehnologii avansate pentru a realiza coperti de licenta si absolvire in cel mai scurt timp, la preturi deosebit de atractive si la o calitate fara compromisuri.

Legarea lucrarilor de diploma, licenta sau dizertatie se poate realiza prin brosare sau legatorie prin sina metalica.

Daca doresti un aspect mai modern pentru coperta licenta sau de disertatie, iti recomandam coperta licenta cu sina metalica si coperti cerasate (laminat mat sau lucios), procedeu de legare ce scurteaza mult timpul de asteptare si prezinta un set de avantaje practice care trebuie luate cu adevarat in seama. Realizand coperta licenta prin modelul de legatorie cu sina metalica, scapi de grija ca daca scapi sau uiti ceva in timp ce corectezi, va trebui sa refaci toata lucrarea. Cu modelul de coperta licenta cu sina metalica, poti sa faci corecturi lucrarii si poti sa adaugi sau sa scoti foi, chiar si dupa aplicarea copertei.
Legatoria clasica prin brosare este recomandata daca doresti o licenta de tip clasic (copertare imitatie de piele, scrisul de culuare aurie/argintie). Brosarea se realizeaza prin atasarea copertii la blocul de foi listate în prealabil si lipirea cu termoclei a cotorului.

PRETURI LUCRARI DIPLOMA SAU LICENTA

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau cantitatea lucrarilor de diploma sau licenta, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Lucrarile de diploma sau licenta se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul sau modelul de lucrari de diploma sau licenta va stam la dispozitie cu servicii de printare, realizate in timp record.