Brosuri

BROSURI

Marketing profesional

BROSURI PROMOTIONALE

Brosurile promotionale sunt instrumente de marketing prin intermediul carora se poate prezentata oferta de produse, servicii sau promotii dintr-o anumita perioada.
Costul de realizare al unei brosuri este mai mare decat in cazul flyerelor sau pliantelor, dar, in comparatie cu acestea brosura contine informatii complexe, avand un target relativ precis. Brosurile sunt recomandate in cadrul campaniilor promotionale sau de lansare de noi produse sau servicii.
Formatele cel mai des intalnite pentru brosuri sunt brosura A4 inchis (A3 deschis) si brosura A5 inchis (A4 deschis).

Copy Center Roman realizeaza brosuri promotionale folosind echipamente profesionale pe hartie mata sau lucioasa cu grosimi intre 100 si 250 g/mp, in functie de tipul campaniei. Taierea se realizeaza pe o ghilotina electrica, asigurand margini perfecte. Legarea brosurilor se poate realiza prin capsare, spira metalica sau brosare.

PRETURI BROSURI PROMOTIONALE

Copy Center Roman realizeaza brosuri promotionale cu finisari complexe, pe diferite tipuri de hartie cu diferite tipuri de legare. Deoarece specificatiile tehnice pentru brosuri sunt foarte variate, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

Preturile variaza in functie de:
– cantitate
– tipul hartiei
– optiuni de finisare

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de brosuri de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Brosurile promotionale se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de brosuri promotionale va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.