Bloc notes

BLOC NOTES

Promovare.... inteligenta

BLOC NOTES

Blocnotes-urile fac parte din categoria produselor de papetarie de baza si sunt folosite de intreg personalul din birou. Deasemenea, un blocnotes personalizat poate fi folosit ca si material promotional in cadrul conferintelor sau la diverse evenimente. Personalizarea ar trebui sa includa toate elementelele de identitate vizuala ale companiei.

Copy Center Roman realizeaza blocnotes-uri personalizate integral conform cerintelor dumneavoastra: orice dimensiune, orice numar de file, coperti din carton sau caserate, blocnotes legate cu spira metalica sau brosate cu termoclei.

Personalizarea unui bloc notes incepe cu copertile. Designul copertilor trebuie sa contina imagini si text conform identitatii vizuale a companiei. Paginile din interior pot fi deasemenea personalizate cu logo, date de contact si/sau eventual o imagine in fundalul paginilor, practic posibilitatile sunt limitate doar de imaginatia designerului.

De obicei un blocnotes are coperta din carton dublu cretat. Motivul principal fiind faptul ca blocnotes-urile sunt produse in numar mare iar aceasta modalitate de realizare a copertilor este mai ieftina si in general suficienta din punct de vedere calitativ.

Puteti opta pentru blocnotes cu coperti caserate, costul de productie fiind mai mare decat atunci cand optati pentru utilizarea unor coperti din carton, dar confera produsului finit un aspect premium. Un alt avantaj al copertilor caserate este faptul ca blocnotes-ul poate fi folosit “pe genunchi”, nefiind necesara o suprafata plana pentru a scrie, datorita copertilor rigide.

PRETURI BLOC NOTES

Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul sau cantitatea de bloc notes-uri, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Bloc notes-urile personalizate se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul sau modelul de bloc notes-uri va stam la dispozitie cu servicii de printare, realizate in timp record.