Carti vizita

CARTI DE VIZITA

Imaginea succesului

CARTI DE VIZITA

Cartile de vizita reflecta imaginea dumneavoastra sau a companiei pe care o reprezentati, de aceea ele trebuie sa aiba un design in concordanta cu imaginea companiei si un aspect impecabil.
Din aceste motive Copy Center Roman tipareste carti de vizita pe tipar digital, folosind carton special mat sau lucios garantand culori fidele si calitate deosebita a printului. Optional cartile de vizita pot fi laminate mat sau lucios.

Designul cartilor de vizita trebuie sa fie simplu si sa contina doar elementele de care partenerii dumneavoastra au nevoie pentru a va contacta: logo-ul si numele companiei, numele, functia si datele de contact ale dumneavoastra cat si ale companiei pe care o reprezentati.

Cartile de vizita sunt tiparite pe echipamente digitale profesionale pe cartoan cu grosimi intre 250 si 350g/mp mat sau lucios. Taierea cartilor de vizita se realizeaza folosind o ghilotina electronica, ceea ce asigura o taiere perfecta.
Optional puteti opta pentru laminarea cartilor de vizita folosind folie de plastic mata sau lucioasa.
Daca inca nu aveti inca un design pentru cartile de vizita, puteti alege unul din modelele noastre, sau putem concepe pentru dumneavoastra un design personalizat la preturi incepand cu 25 lei.

PRETURI CARTI VIZITA

Cantitate Standard (9x5cm) Fata/Verso Laminate
1 – 156 0.40 +0.10 +0.20
157 – 516 0.30 +0.10 +0.20
Peste 516 0.25 +0.10 +0.20

Pentru formatele nonstandard pretul este 0.50 lei/buc.
Preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.
Cartonul special se plateşte separat.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de numarul de carti de vizita de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Printarea si taierea cartilor de vizita se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de numarul de carti de vizita va stam la dispozitie cu servicii de printare si taiere, realizate in timp record.