Personalizare agende

PERSONALIZARE AGENDE

Branding de calitate la pret redus

PERSONALIZARE AGENDE

Personalizarea agendelor se realizeaza in policromie, agendele putand fi agende datate sau agende nedatate, gama de modele oferind posibilitati variate de personalizare, astfel incat sa se potriveasca cu imaginea companiei dumneavoastra. Agendele personalizate reprezinta cadouri potrivite pentru colaboratori, parteneri sau angajati.

Personalizarea agendelor se realizeaza cu echipamente profesionale, care ofera urmatoarele avantaje:

  • posibilitate personalizare policromie (color) la costuri reduse
  • calitate exceptionala a personalizarii
  • operativitate si viteza in executie

Copertile agendelor personalizate pot fi coperti buretate, coperti din material imitatie piele sau PVC sau coperti prefinisate, fiinf disponibile intr-o gama larga de culori, personalizarea acestora realizandu-se cu grafica dumneavoastra.

PRETURI PERSONALIZARE AGENDE

Intrucat oferta de agende personalizate cuprinde o gama larga de modele realizate din materiale diferite si cu multiple posibilitati de personalizare va rugam sa ne contactati pentru o oferta de pret.

null

LUCRARI COMPLEXE

Indiferent de modelul si designul agendei de care aveti nevoie, echipa Copy Center Roman va gasi intotdeauna solutia ideala.
null

PROFESIONALISM

Personalizarea agendelor se realizeaza folosind echipamente profesionale, de catre personal cu experienta.
null

ECONOMIC SI RAPID

Indiferent de designul si modelul agendei dorite va stam la dispozitie cu servicii de personalizare, realizate in timp record.