Harta Scratch Map are acum editie speciala numita Oceans, oceanele fiind acum reprezentate cu un material albastru, transparent, imitand culoarea apei si schimband tonul in functie de adancimea apei, peste care sunt imprimate locuri cu valuri periculoase si puncte de reper nautice. La fel ca si harta originala Scratch Map, partea ce reprezinta uscatul are o folie razuibila ce adaposteste fiecare tara in culori diferite, oferind un mod de a pastra istoricul calatoriilor tale. Specificatii: – Contine informatii detaliate despre oceanografia lumii. – Materiale: Hartie laminata, folie colorata. – Dimensiuni: 60x82x0.2cm.

 

Cui nu ii plac calatoriile? Si fiecare calatorie trebuie marcata pe o harta dinamica si totodata educativa, iar Harta Razuibila Wild e ceea ce ai nevoie. Ia o moneda specifica tarii in care te afli si razuieste harta dupa ce termini calatoria sau daca esti curios din fire, razuieste-o inaintea plecarii, asa vei afla ce animal este specific acelui loc.
Nu o sa pari deloc narcisist in ochii celorlalti daca iei Harta Razuibila Wild pentru tine, ci vor fi gelosi pe tine, pentru ca si-o vor dori si ei. Asa ca, doi in unu, sampon si balsam, cumpara una pentru tine si alte cateva pentru prieteni. Va veti amuza impreuna fie in calatoriile comune, fie separate. Puteti porni un concurs, cine a vazut mai multe tari in decursul unui an. Aveti grija numai pe ce veti pune pariul!

Tip

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „HARTA RAZUIBILA 82X60”